Eudialiet; een heftige steen met mooie eigenschappen…

Eudialiet is een ‘heftige’ steen die  depressies en ontevredenheid met je jezelf verjaagd. Deze steen is er toe in staat om negatieve gedachtes, waar je soms mogelijk mee rondloopt, op te laten lossen. Het is de perfecte steen die er voor zorgt dat je, op een gezonde manier, van jezelf leert te houden.

Bovendien versterkt Eudialiet emoties en helpt om veranderingen actief te initiëren en weerstanden te overwinnen. Mocht je vaak lopen twijfelen over bepaalde zaken, dan helpt deze steen je zeker met het nemen van bepaalde besluiten. Ook als je een ‘twijfelaar’ bent en je het moeilijk vindt om beslissingen aangaande je eigen leven te nemen kan Eudialiet je daarbij helpenDeze steen brengt ontwikkeling(en) op gang om te kiezen voor het volgen van het eigen pad en het uiten van de (harte)wensen.

Andere, zeer positieve eigenschappen van deze steen zijn onder meer: het verbeteren van het reactievermogen. Het activeert de instincten. Eudialiet helpt bij twijfels, angsten en geeft bij trauma’s rust. Een andere mooie eigenschap is dat de zelfvertrouwen geeft om dingen  helder en duidelijk op een rijtje te krijgen. Misschien loop je rond met negatieve gevoelens tegen iets of iemand. Deze steen  helpt om van wrok, afgunst of jaloezie af te komen. De steen versterkt je innerlijke kracht. Werkt om neus en kaakholtes schoon te houden en zorgt voor optimale energie toevoer tussen de organen. Heb je een verslaving zoals een eetverslaving dan ondersteunt de Eudialiet jou in het veranderen van het levenspatroon. Kort gezegd: deze steen opent je hart waardoor de weg vrij is om je eigen innerlijke gevoel (weer ) te vinden (bron internet).

Lees ook:Maak kennis met dalmatiër jaspis…
Lees ook:Hackmaniet; een bijzondere steen met veel eigenschappen…
Lees ook:Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen edelsteen…
Lees ook:Labradoriet; een machtig mooie steen met fijne eigenschappen…
Lees ook:Magnesiet; zorgt voor posiviteit…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>