Paranormaal Alternatief in Broodfabriek Rijswijk

‘Luister naar de innerlijke stem in jezelf en stel je open voor de verbeelding van de ziel’. Paranormaal Alternatief is hét grootste spirituele event van Nederland. Dit event is voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en het ontastbare! Het eerstvolgende Paranormaal Alternatief vindt plaats op 28 en 29 maart 2015 in de Broodfabriek aan de Volmerlaan 12 in Rijswijk.

Bezoekers kunnen op deze beurs terecht voor disciplines als: helderziende waarnemingen, handlezingen, automatisch schriften, aura foto’s, psychometrie, kaartleggingen, massages, healingen en nog veel meer. Ook bieden verkoopstands een verscheidenheid aan spirituele artikelen als wierook, buddha’s, gezondheidsproducten, edelstenen/sieraden met geneeskrachtige werking, Indiase artikelen en boeken. Tijdens de beurs worden er diverse lezingen, workshops, podiumdemonstraties en concerten aangeboden door exposanten. Onderwerpen als pendelen, piramidekrachten, psychometrie, helderziende waarnemingen, chakra healingen en diverse meditaties komen aan bod.

De beurs is beide dagen geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Entree 8 euro voor volwassenen. Kinderen van 7 tot en met 12 jaar betalen 3 euro.  Ben je jonger dan mag je, onder begeleiding van een  volwassenen, gratis naar binnen. Wanneer je  online een kaartje voor volwassenen koopt, krijg je korting op bovengenoemde entreeprijs Je betaalt dan slechts  7 euro per kaartje. Voor het Paranormaal Alternatief geldt er een hamsterkorting. Dit houdt in dat als je drie kaartjes voor volwassenen in één keer besteld, je 15 euro betaald. Hiermee bespaar je 9 euro. Nieuwsgierig? Verschillende mediums en paragnosten geven hun kijk op diverse paranormale en spirituele verschijnselen met uiteenlopende onderwerpen. Op de site: www.paranormaalalternatief.nl vind je een overzicht met deelnemers en de onderwerpen die uitgelicht worden. De lezingen zijn kosteloos bij te wonen!

Lees ook:Paranormaal Alternatief in Broodfabriek Eindhoven…
Lees ook:Nieuwe Paranormaal Alternatief in Broodfabriek Rijswijk…
Lees ook:Beurs Paranormaal Alternatief in Broodfabriek Rijswijk…
Lees ook:Paranormaal Alternatief in de Broodfabriek in Rijswijk…
Lees ook:Paranormaal Alternatief in Broodfabriek Rijswijk…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>