Maak je eigen volle maanwater…

Volle Maan is voor veel mensen een periode waarin veel om hen heen gebeurd. Het bruist van de energie en het is een periode van bescherming, vriendschap en liefde. De energie die je voelt kun je inzetten om je doelen te bereiken die misschien nog wel wat energie of liefde kunnen gebruiken.

Je merkt het vaak de dagen voorafgaande aan volle maan. Er hangt iets in de lucht. Overal waar je komt is het druk en bedrijvig. Sommige mensen hebben een korter lontje of worden net iets agressiever. Mensen die gevoelig zijn voor de Volle maan hebben moeite met in sap komen , maar als ze slapen dan dromen ze diep en heftig met glasheldere en verwarrende beelden. Helderziende momenten zijn in deze tijd heel sterk. Met volle maan  kun je volle maan water maken. Je kunt dit water  voor allerlei dingen gebruiken: bijvoorbeeld om je edelstenen mee te reinigen, je planten ermee water geven of als helend drinkwater.

Maanwater versterkt je vrouwelijke kracht. Daarbij maakt het niet uit of je een man of vrouw bent. De kunst van het maken van maanwater is al eeuwenoud. Eigenlijk is het heel eenvoudig. Pak een glazen kan gevuld met water (een fles kan ook) en zet deze in het volle maanlicht. Laat vervolgens de volle maan haar werk doen. De energie van de volle maan zal geabsorbeerd worden in het water. Zet je liever je kan binnen? Dat kan ook. Plaats dan je fles of kan achter het raam zodat vanaf deze plek de maan naar binnen kan schijnen. Je kunt buiten de kan afdekken om zo te voorkomen dat er beestje in kruipen. Haal ’s morgens de kan weg en bewaar deze op een koele plek (bron en foto’s internet).

Lees ook:Volle maan op Eerste Kerstdag…
Lees ook:De laatste volle maan van 2014…
Lees ook:Volle maan; met de prachtige naam Sneeuwman
Lees ook:Volle maan en maansverduistering
Lees ook:Een maanmediatie tijdens volle maan levert positieve energie op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>