Start-to-Yoga Village bij Torhout …

Yogaland verwelkomt de gevorderde yogi, maar ook de beginnende yoga-beoefenaar is welkom. Het Start-to-Yoga Village bij Torhout (België) biedt een compleet dagprogramma aan voor beginners of mensen die nog nooit op een yogamat hebben gestaan.

Voor de vierde maal op rij organiseert Joachim Meire  op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 augustus een  yoga festival in Torhout. Deze editie blaast Yogaland jou omver! Internationale en nationale top docenten, verschillende yogastijlen en  heel veel ‘happines’! Maar verwacht ook meditatie lessen, workshops, sprekers, live muziek, randactiviteiten, yoga markt, Kids Village en een Start-to-Yoga Village! Het festival is gelegen in het rustige en uitgestrekte domein van Groenhove, een oud klooster in de buurt Torhout, omgeven door bossen, weiden en wandelpaden. Geniet van het beoefenen van yoga in het gezelschap van gelijkgestemde zielen, van live muziek, de mooie natuur en gezond vegetarisch eten. Een line-up van internationale & nationale top docenten brengen je in contact met verschillende yogastijlen Maar verwacht ook meditatie lessen, workshops, sprekers, live muziek, randactiviteiten, yoga markt, Kids Village en een Start-to-Yoga Village! De kindvriendelijke sfeer is ideaal voor gezinnen! Kinderen zijn welkom in het Kids Yoga Village, waar ze door onze medewerkers worden opgevangen terwijl de ouders van de yogalessen en andere activiteiten op het festival genieten.

Geniet van yoga en de festivalsfeer in het gezelschap met gelijkgestemde zielen. Luister naar live muziek en geniet van de mooie natuur en gezond vegetarisch eten. Yogaland heeft verschillende formules met of zonder verblijf. Kom één dag of het hele weekend! Kampeer of overnacht in ons hotel, voor diegenen die iets meer luxe willen. Overnacht op de camping of de hotelkamer, voor diegene die iets meer luxe wenst. Dagtickets starten vanaf   25 euro,  All-in Camping tickets: 195 euro (inclusief vegie catering), All-in Hotel tickets:  330 euro (inclusief vegie catering). Gereduceerd tarief voor kinderen (gratis opvang). Kijk voor meer informatie op: www.yogaloft.be/yogaland.

Lees ook:Laat je inspireren tijdens Yoga Festival Terschelling…
Lees ook:Elfde Yoga Festival Terschelling…
Lees ook:Yoga Festival op Terschelling…
Lees ook:Yogaweekend ‘Riding the Waves of the Heart’ op Terschelling…
Lees ook:Kom naar de Yoga Zomer Vakantie …

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>