Op zoek naar je tweelingzus in het Japanse bos Aokigahara…

Het duurt nog even, maar volgend jaar verschijnt The Forest’ in de bioscoop opgenomen in het Japanse bos Aokigahara. Het beloofd een heel spannende film te worden.

In de eerste trailer van horrorfilm ‘The Forest’ bewijst Game of Thrones-actrice Natalie Dormer dat je nooit – en dan ook echt nóóit – van het pad in het bos moet afwijken. Dormer speelt een jonge, Amerikaanse vrouw in de horrorfilm, die op zoek gaat naar haar vermiste tweelingzus in het Japanse bos Aokigahara. Het bos aan de berg van Mount Fuji staat bekend staat als populaire zelfmoordlocatie en Dormer komt er al snel achter dat de geesten van de overledenen alles behalve vredig rusten. Ze wordt geconfronteerd met de boze zielen van de doden, die het hebben voorzien op iedereen die door het bos wandelt. Tegenspeler van Dormer in deze thriller is Taylo Kinney, bekend uit The Vampire Diaries . Het scenario komt van Sarah Cornwell en Nick Antosca, naar een idee van David S. Goyer. The Forest komt in de VS uit op 8 januari 2016.

Het Aokigahara bos in Japan is een populaire plek om zelfmoord te plegen. Vermoedelijk geldt de roman Kuroi Jukai, waarin iemand met een gebroken hart zijn leven beëindigt in het bos, als een inspiratie voor veel wanhopige Japanners die bomen boven treinrails verkiezen. In ieder geval worden er tussen de vijftig en honderd lijken per jaar gevonden. Er liggen zelfs zoveel doden dat de Yakuza, een maffia-achtige criminele organisatie, daklozen tegen betaling het bos in stuurt om de ontzielde lichamen te plunderen. De Japanse autoriteiten zoeken slechts op jaarbasis naar lijken, aangezien de plek zich aan de voet van de Mount Fuji bevindt en te dicht bebost is om vaker te patrouilleren.

Lees ook:De dag van de Berg…
Lees ook:Het Aokigahara bos; het zelfmoordbos van Japan
Lees ook:Dankbaar zijn voor wat de zee je te bieden heeft…
Lees ook:Bezoek aan een bos in Japan leidt tot zelfmoord
Lees ook:‘Michael Jackson gecremeerd’ ??? of………….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>