Griezelen met het boek Kattenoog…

Eerst was er de serie, nu het boek. Kattenoog van Anjali Taneja. Misschien een leuk cadeau voor de aankomende Kerst.

In het mysterieuze Kattenoog is niets wat het lijkt… of wel? Bij volle maan wordt het legendarische dorp overspoeld door toeristen en griezelfanaten. Voor Robin en haar vrienden Simone en Eli is dat iedere keer weer hét moment om elkaar en de anderen de stuipen op het lijf te jagen. Shockeffect verzekerd! Maar tijdens een avondje ‘spoken’ loopt het grondig mis. De drie vrienden raken meer en meer verwikkeld in de duistere, donkere geheimen van hun dorp en hun geliefden. Welkom in Kattenoog… als je durft. Anjali Taneja is één van de besten als het op kinderseries aankomt. Ze weet altijd iets neer te zetten dat zowel spannend als grappig is, en ze kan net zo goed vertellen over alledaagse vriendschappen als over bovennatuurlijke mysteries. Ze is onder meer de bedenker van ‘Het Huis Anubis’. Kattenoog is haar nieuwe serie – zowel voor tv als in een boek! Het doet denken aan series die vroeger op Telekids kwamen, zoals Eerie, Indiana en Are You Afraid Of The Dark. Ken je ze nog? Het boek is geschikt voor kinderen  vanaf 8 jaar.

Kattenoog speelt zich af in een klein dorpje aan de rand van een mysterieus meer. Er heerst al jarenlang een griezelmysterie. Daarom wordt de Griezelclub opgericht; de leden hebben de taak om het dorp en de inwoners te beschermen tegen heksen, vampiers en ander gespuis dat uit is op het Kattenoog, een mysterieuze heksensteen met magische krachten die verborgen ligt aan het meer. Het boek vertelt het verhaal van de tv-serie en zoomt dieper in op enkele achterliggende verhaallijnen.

Lees ook:Nieuwe serie RTL Telekids; ‘Kattenoog – Het Geheim van de Griezelclub’…
Lees ook:Netflix komt met creepy serie genaamd ‘Dark’…
Lees ook:De Biblos-serie van Willem Glaudemans…
Lees ook:Wat gebeurt er in het plaatsje Shepherdstown…
Lees ook:Nieuw smakelijk avontuur van de Vampierzusjes…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>