Fantasyserie ‘Game of Thrones’ meest illegaal gedownloade televisieserie…

De Amerikaanse fantasyserie ‘Game of Thrones’ is voor het vierde jaar op rij de meest illegaal gedownloade televisieserie. De reeks is 14,4 miljoen keer binnengehaald. Dat meldt Torrent Freak op basis van openbare Bittorrent-downloaddata (www.standaard.be).

Ook in 2014 was Game of Thrones de populairste serie onder downloaders. Toen werd de HBO-serie 8,1 miljoen keer gedownload. De avonturen van Rick Grimes en co in The Walking Dead staan net als vorig jaar op de tweede plaats, met 6,9 miljoen downloads. Verder in de top 5 van illegaal gedownloade series staan The Big Bang Theory, Arrow en The Flash.

Game of Thrones heeft ook een ander record op zak. Eerder dit jaar deelden 258.131 peersop hetzelfde moment de torrent file van de serie. Nooit werd een tv-reeks zo massaal op hetzelfde ogenblik gedeeld. Downloads blijven razend populair. Het aantal downloads voor de meest populaire reeksen groeit nog steeds en bij Games of Thrones ligt het aantal downloads wereldwijd zelfs een pak hoger dan het aantal mensen (8.110.000) dat de reeks in de Verenigde Staten live op televisie volgt.

De top tien:
1. Game of Thrones: 14.400.000 downloads
2. The Walking Dead: 6.900.000
3. The Big Bang Theory: 4.400.000
4. Arrow: 3.900.000
5. The Flash: 3.600.000
6. Mr. Robot: 3.500.000
7. Vikings: 3.300.000
8. Supergirl: 3.000.000
9. The Blacklist: 2.900.000
10. Suits: 2.600.000

Game of Thrones is een Amerikaanse fantasy-televisieserie die sinds 17 april 2011 uitgezonden wordt op de televisiezender HBO. De serie is gebaseerd op de boeken uit de serie Het Lied van IJs en Vuur van de Amerikaanse schrijver George R.R. Martin (Wikipedia).

Lees ook:Fox komt met nieuwe reeks van The Walking Dead…
Lees ook:Angstig gegil bij kijken The Walking Dead…
Lees ook:Laat je de stuipen op het lijf jagen…
Lees ook:Overnachten in ijshotel met White Walker…
Lees ook:Première van The Walking Dead seizoen 6 op FOX…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>