Kleurrijke figuren uit de wereld van Harry Potter…

Het Harry Potter kleurboek voor volwassenen staat vol met prachtige kunstwerken uit de archieven van Warner Bros. Het geeft fans de kans om zelf de levendige decors en geliefde karakters uit de wereld van J.K. Rowling kleur te geven.

De magische wereld van Harry Potter zit vol met stralende kleuren. Van de wapens van de vier afdelingen van Zweinstein tot de extravagante waren uit de Tovertweelings Topfopshop. Ontdek de gedetailleerde illustraties en ontwerpen die gebruikt zijn bij het maken van de Harry Potter films, de magische wezens, de iconische scènes en prachtige rekwisieten die gebruikt zijn tijdens de opnamen. Vul de wonderlijke lijntekeningen uit de wereld van de tovenaars met kleur, waaronder Zweinstein, Het Verboden Bos, Het Lokaal voor Verweer tegen de Zwarte Kunsten en het onvergetelijke laatste gevecht tussen Harry en Voldemort.

Joanne is bekend geworden door haar boeken over leerling-tovenaar Harry Potter. Deze boeken schreef ze onder het pseudoniem J. K. Rowling, waarin de K staat voor de naam van haar grootmoeder Kathleen. Haar boeken over Harry Potter zijn zo populair dat ze geen les meer hoefde te geven, en fulltime kon gaan schrijven. Inmiddels zijn er wereldwijd miljoenen boeken verkocht en alle delen zijn verfilmd. Dankzij Harry Potter is J.K. Rowling nu de best verdienende vrouw van Engeland. Ze woont met haar man en kinderen in  Schotland. J.K. Rowling is ook de eerste vrouw ter wereld die ooit miljonair is geworden met het schrijven van boeken. Ook al je geen Potter-fan bent is dit kleurboek zeer fraai om te zien.

Lees ook:Nieuw verhaal over de wereld van Harry Potter
Lees ook:Harry Potter en emoji…
Lees ook:Ezra en Eddie spelen in ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’…
Lees ook:Stap in de wereld van Harry Potter…
Lees ook:Nederlandse vertaling van ‘Harry Potter and The Cursed Child…’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>