David Icke; de maan is hol…

Op diverse sites, waaronder NineforNews is een video te zien van David Icke. Voormalig BBC-verslaggever David Icke heeft namelijk een nieuwe video gepubliceerd waarin hij claimt dat de maan hol is. Volgens hem is het een ruimteschip dat ooit is achtergelaten door aliens, schrijft de Britse Daily Express.

“Ze hebben geen idee waar de maan vandaan komt. Natuurkundig gezien zou hij er niet moeten zijn. De aarde heeft niet alleen een satelliet, het is een gigantische satelliet,” zei hij, toevoegende dat de maan groter is dan Pluto. Volgens Icke is de maan hol. Anderen hebben gezegd dat het een uitgeholde planetoïde is, merkte hij op. Toen er in 1969 een maanmodule op het maanoppervlak landde, galmde de maan volgens NASA-wetenschappers na als een gong. Tot drie uur en 20 minuten na de landing werden er tot op een diepte van 40 kilometer trillingen gemeten, stelt Icke.

“Twee wetenschappers van de Russische Academie van Wetenschappen schreven in 1970 in het magazine Sputnik een artikel met de titel ‘Is de maan de creatie van een buitenaardse intelligentie?’,” zei hij. “Het lijkt er nu op dat ze al die tijd gelijk hebben gehad.” Icke zei verder dat het oppervlak van de maan ‘extreem hard is en mineralen bevat die niet van nature voorkomen. “Het is aannemelijker dat we hier te maken hebben met een zeer oud ruimteschip, waarvan het binnenste gevuld was met brandstof voor de motoren, materialen voor reparatiewerkzaamheden, instrumenten en machines,” klonk het nog (foto’s internet).

Lees ook:Vreemde ontdekking op bodem Grote Oceaan…
Lees ook:David Icke over de griepspuit! Ontluisterend.
Lees ook:David Icke; “Het is één groot complot…”
Lees ook:2012 volgens David Icke
Lees ook:Er wonen Reptilians onder ons…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>