Vrouw bezeten na zien The Conjuring 2…

Op internet circuleert er een filmpje over een vrouw die  wordt bezeten tijdens de film The Conjuring 2 in de bioscoop. Is dit mogelijk?

Wat is precies bezetenheid ? Bezetenheid is een verschijnsel dat optreedt als iemand last begint te krijgen van de aanwezigheid van entiteiten in zijn eigen aura, vaak door het zogenaamde aura-lifting, of door aanwezigheid van entiteiten in zijn/haar nabijheid. Ook tijdelijke bezetenheid komt voor waarbij een entiteit komt en gaat. Vaak gebeurt dit in huizen waar het nodige aan negativiteit aanwezig is. Bezetenheid is ook een religieuze term. Vaak wordt er mee bedoeld dat iemand door een entiteit, zoals de duivel, demon, of een boze geest, in bezit zou zijn genomen. In het Nieuwe Testament, bijvoorbeeld, wordt herhaaldelijk melding gemaakt van mensen die door boze geesten zouden zijn bezeten en die vervolgens door Jezus, of zijn volgelingen, daarvan zouden zijn bevrijd.

Onze aura beschermt zich voor een deel, maar door de openingen in ons energieveld kunnen entiteiten toegang krijgen tot ons energieveld.  Personen met een zwakke aura of zelfs met ‘gaten’ in de aura lopen de kans om last te krijgen van entiteiten. Dit kan zich uiten in geestelijke en lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, lusteloosheid.  De energie wordt nauwelijks aangevuld. Men wordt bijvoorbeeld moe wakker. Het hangt ook af hoe sterk je bent als persoon. We krijgen er allemaal wel eens mee te maken. Toch hoort het niet bij ons. Veel mensen lopen rond met negatieve energie. Niet zo vreemd als je weet dat er op veel plekken negatieve energie hangt. De kans dat je een entiteit bij je draagt, is groter dan voorheen. Zelf heb ik veel info van internet gehaald en hoop dat jullie ervaringen over dit onderwerp met mij willen delen.

Lees ook:Wel of niet (zelf) je huis reinigen met salie…
Lees ook:Het is bijna voorjaar; tijd om je aura schoon te maken…
Lees ook:Negatieve energie en een glas…
Lees ook:Er hangt veel negativiteit in onze huizen
Lees ook:Hoe scherm je je aura af…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>