Astrale ontzieling; motorrijder zweeft boven eigen lichaam…

Een vrachtwagenchauffeur heeft in Kentucky na een dodelijk verkeersongeluk een wel heel vreemde foto gemaakt. Het lijkt alsof de geest van een verongelukte motorrijder boven zijn lichaam in de lucht zweeft.

Veel Facebookgebruikers zijn ervan overtuigd dat de foto bewijs is voor het bestaan van geesten. De chauffeur, Saul Vazquez, schreef onder de foto: “Zoom in en let op de schaduw boven de politieagent. Ik hoop dat alle betrokkenen ongedeerd zijn.” De foto werd in korte tijd duizenden keren gedeeld. Het is niet precies duidelijk waarom de motorrijder crashte. Hij was nog in leven op het moment dat de foto is gemaakt, maar bezweek later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Lex18 News  meldde dat het ongeval afgelopen dinsdag is gebeurd in Powell County in de staat Kentucky. Vazquez vertelde aan de zender dat de foto niet is bewerkt (bron worldunity.me).

Het moment van astrale ontzieling, dat wil zeggen, het moment waarop het lichaam wordt verlaten door de ziel, werd in 2003 al een keer vastgelegd door de Russische wetenschapper Konstantin Korotkov. Hij fotografeerde een mens met een bio-elektrografische camera, op het moment van sterven, van overlijden. De techniek die in deze camera verscholen zit, is een gas-ontladingsmethode, een voortzetting op de bij velen bekende Kirlian-fotografie, die energetische velden kan fotograferen. De foto’s tonen in het blauw de levenskracht van de persoon in kwestie, die langzaam het lichaam verlaat. Is de dood een permanente vorm van uittreding waarbij de geest het fysieke lichaam verlaat? Kun je zeggen dat het een einde van een lijdensweg is? Is het een moment waar de geest en de ziel verder reizen zonder het fysieke lichaam? Ik durf er geen antwoord op te geven (bron en foto’s internet).

Lees ook:Filmpje over ziel Chinese vrouw…
Lees ook:Een healer is geen tovenaar
Lees ook:Hoe zit het met geestenfoto’s?
Lees ook:Een ‘walk-in’ is iets anders dan dat je lichaam is bezeten
Lees ook:‘UFO-foto van het jaar’…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>