Opstaan uit de dood…

We schrikken er allemaal van wanneer een ‘bekend’ persoon of geliefd huisdier sterft. Helemaal als ze ook nog eens opstaan uit de dood.

Na een auto-ongeluk moet Ellis Hutson zijn kat Bart begraven. Het diertje werd in het Amerikaanse Tampa Bay door een auto aangereden. Zijn eigenaar vindt het levenloze lichaam in een grote plas bloed (bron www. viraltrend.nl). Vijf dagen later belt de buurvrouw bij hem aan. In haar armen ligt Bart – levend! Het arme dier zag er vreselijk uit, bijna een zombiekat. Het dier werd daadwerkelijk levend begraven. Toen hij weer bij bewustzijn kwam, had hij zichzelf uitgegraven. Bart had door het ongeval en het vroege graf zwaar geleden. De kaken waren gebroken en zijn ogen waren beschadigd. In  de dierenkliniek ondergaat hij een noodoperatie waarbij een oog wordt verwijderd. Ook heeft Bart een bloedtransplantatie nodig. De operatie is een succes. Wat Bart die vijf dagen lang heeft gedaan, weet niemand. Dit is nogmaals het bewijs dat katten meer dan een leven hebben.

Anders is het voor een 2-jarig jongetje dat een paar jaar geleden in Brazilië opeens ‘wakker’ werd..  Vlak voor zijn eigen begrafenis stond hij op uit zijn doodskist  en vroeg om water. Zijn vader, Antonio Santos, stuurde het nieuws de wereld in: ‘Iedereen begon te schreeuwen, we konden onze eigen ogen niet geloven. We dachten dat een mirakel had plaatsgevonden en dat onze jongen uit de dood was opgestaan. Maar toen ging hij weer liggen en was hij opnieuw dood.’ Pa Santos bracht zijn zoon in allerijl naar het Aberlardo Santos ziekenhuis in Belem, waar de dokters de peuter opnieuw onderzochten. Opnieuw bevestigden de artsen zijn overlijden. De man is er van overtuigd dat de dokters verkeerd hebben gehandeld, en dat Kelvin mogelijk nog in leven was geweest als ze de eerste keer niet zo snel hun conclusies hadden getrokken (bron AD, foto’s internet).

Lees ook:Zombie Cat staat op uit graf…
Lees ook:Levend begraven na medische fout…
Lees ook:Wel of geen zeemonster…
Lees ook:Geklop in grafkist…
Lees ook:Duitser gelinkt aan moord op Nicky Verstappen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>