Wie heeft ervaringen met de Violette Vlam…

De Violette Vlam is een kosmische energie. De traditie van de Violette Vlam is verbonden met de Ascended Masters (Verheven Meesters), en dan met name Saint Germain. De effecten van deze energie zijn reinigend en zuiverend voor je aura en chakra’s, en tevens werkt de energie krachtig in op karma en blokkades. Op de site www.violette-vlam.nl vind je alle informatie.

Je hoeft niet paranormaal begaafd te zijn om met deze energie te kunnen werken. Iedereen kan in contact komen met de innerlijke healer en kosmische energie, en ook iedereen kan leren om beter te ontspannen via deze methode. De cursus ‘Werken met de Violette Vlam’ is een korte cursus die je zelf thuis kunt volgen. De methode is krachtig maar tegelijkertijd eenvoudig en de meeste mensen hebben de meditaties en healing-technieken (handoplegging) na het lezen van het e-book heel snel onder de knie. Het echte ‘leren’  begint daarna, als je voor jezelf gaat oefenen met de energie. Als je na het lezen van het E-book en tijdens het oefenen vragen hebt, of een ervaring wilt delen, kun je al je vragen op elk gewenst moment via e-mail stellen aan Bas Akkerman. Er is ook een telefonisch spreekuur waar je terecht kunt met vragen over healing en de Violette Vlam!

De Violette Vlam energie werd tot voor kort slechts overgedragen bij bepaalde reiki cursussen.  Dankzij deze cursus die je thuis volgt, kan iedereen met deze wonderbaarlijke energie leren werken. Ervaar het zelf!

  • Innerlijke rust
  • Betere lichamelijke ontspanning
  • Meer inzicht in jezelf
  • De kracht om karma en negativiteit te transformeren
  • Een krachtiger zelfbeeld

Ik ben heel benieuwd naar ervaringen hiermee.

Lees ook:Wie heeft er ervaringen met de Golden Lemurian Healer….
Lees ook:Slecht karma heb je zelf in de hand
Lees ook:Gedachten en gevoelens veroorzaken ook karma
Lees ook:E-boeken met spirituele onderwerpen…
Lees ook:Word fluisteraar van je eigen paard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>