Wat is een Witte Tovenaar….

Opeens kwam ik ergens de term ‘Witte Tovenaar’ tegen. Of missiën wel niet opeens. Volgens de site: www.mayawijsheid.nl gaat het hier om een magische energie. Energie die ontstaat als je je hart gebruikt bij alles wat je doet en groter denkt dan je eigen belang. Dan komen er verrassingen uit de lucht vallen met een perfecte timing. Het enige wat je hoeft te doen is achterover leunen, je paraplu omdraaien en alles opvangen wat je gegeven wordt.

Mensen die in dit levenspad zijn geboren, zijn onderzoekers op het gebied van spiritualiteit. Ze willen graag de waarheid boven tafel hebben en ingrijpende gebeurtenissen in hun leven dwingen hen op zoek te gaan naar hun eigen waarheid. Het is de kunst deze te verwelkomen als een geschenk. Relaties zijn uitdagend maar ook leerzaam om het evenwicht te vinden tussen jezelf afsluiten en jezelf verliezen. Oude wijsheid en nieuwe waarheid brengen deze mensen in een versnelde ontwikkeling.

Ben je  geboren om het Witte Tovenaar levenspad te bewandelen?  Dan krijg je maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. In het Witte Tovenaar levenspad word je uitgedaagd om te handelen vanuit je hart en verder te denken dan jouw eigen belang.  Denk groots en begin klein door het zaadje te planten van een boom waar zoveel oogst van komt dat je kunt delen. Kies voor groei boven zekerheid, daarmee bevrijd je jezelf deze dagen. Nieuwsgierig? Kijk dan zeker even verder op deze site of reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de gratis app uit in welk levenspad jij bent geboren.

Lees ook:Witte veren en engelen…
Lees ook:‘The power of the heart’, leven vanuit je hart…
Lees ook:Sjamaan Miranda: ‘Leven vanuit het pad van bezinning…’
Lees ook:Inspirerend Leven; online inspiratieplatform voor iedereen…
Lees ook:Reiki, een les

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>