Maak kennis met je beschermengel…

Op de website: www.engelmediumshop.nl kwam ik het volgende artikel over beschermengelen tegen: ‘Maak kennis met je beschermengel..’

Hoe kom je in contact met je beschermengel? Ga rustig zitten, het hoeft niet lang te zijn en er zijn geen voorbereidingen nodig. Zorg dat je niet wordt niet gestoord. Engelen zijn heel makkelijk, wat jij goed vind is ook goed voor hen. Ze zijn onderdeel van je leven en zijn er altijd. Ga met je aandacht naar één van je schouders. Deze schouder voelt net iets anders aan dan de andere. Bijvoorbeeld een tinteling of een zachte energiestroom. Daar zit dan jouw engel. Zeg maar: ‘Hallo, dank je wel of leuk dat je er bent’.

Sorry hoef je niet te zeggen, jouw engel weet wel hoe het gaat met je en begrijpt je volledig. Geniet gewoon van de energie die je onvoorwaardelijk ontvangt. Een stap verder is het praten met je engel. Vertel wat je graag zou willen vertellen, zolang en zo vaak je wil. Alles is goed. Een andere stap is luisteren. Als je zin hebt, kun je oefenen om te luisteren, wat de engel je wil vertellen. Wat je ermee doet is aan jou. Je hoeft met niemand rekening te houden. Misschien klinkt dat egoïstisch, maar soms is dat net wat je nodig hebt, niet rekening houden met iemand anders, even alleen aandacht voor jezelf. Het kan soms erg opluchten. Vaak ligt er teveel druk op ons (grote verwachtingen). Juist dan is het goed om even helemaal aan jezelf te denken. Jouw engel snapt dit en accepteert je zoals het nu is. Het kan zijn dat jij je engel niet meteen voelt. Geef niet op en blijf oefenen, het komt wel. Je weet maar nooit wat er allemaal gebeurd en waarom.

Lees ook:Meisje denkt een geïncarneerde engel te zijn
Lees ook:Hatchimal; het nieuwe huisdier voor kinderen…
Lees ook:Wat als je pendel niet wil…
Lees ook:Ben eerlijk tegen jezelf. Leef in het heden…
Lees ook:Heb je ooit van mindful eten gehoord…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>