Verhalen over vorige levens…

Op de site van www.cosmopolitan.nl kwam ik de volgende verhalen tegen van moeders en hun kinderen die vertellen over hun vorig leven.

“Mijn familie nam iedereen mee op een tripje door hun oude buurt. Ze reden langs een huis waar vijftien jaar geleden een klein meisje werd aangereden door een auto en dood was gegaan. Mijn nichtje (4) zei opeens: ‘Oh, daar ging ik toch dood?’ Daarna ging ze gewoon verder met spelen met haar poppen.

“Toen ik een gesprekje had met mijn vierjarige zoon, begon hij opeens levendige beschrijvingen te geven van zichzelf als vriendelijke oude man. Zijn  buren waren gek op hem. Hij gaf een beschrijving van zijn uiterlijk en vertelde mij hoe hij was doodgegaan. Ook wist hij nog precies hoe hij zich toen voelde en hoe hij weer wakker werd en opnieuw werd geboren. De manier waarop hij het vertelde was alsof hij vorig weekend naar de dierentuin was geweest en daarover verslag deed. Hij praatte er zo makkelijk over en toen hij mijn gezichtsuitdrukking zag, vroeg hij ‘Wat is er?’ Ik geloof niet in een vorig leven, maar het was wel heel raar.”

“Mijn driejarige dochtertje zei ooit: “Ik was jouw mama in de hemel.” Meerdere keren. Toen ik zes weken zwanger was, overleed mijn moeder onverwachts op de dag dat ze er achter kwam dat ik op mijn veertigste zwanger was. We wilden haar eigenlijk verrassen op haar 75e verjaardag, twee weken later, maar een nichtje verklapte het al. Toen mijn dochter vier jaar was, bekeken we een paar oude fotoboeken. Later die avond kwam ik erachter dat mijn dochter drie foto’s van mijn moeder uit het boek had gehaald en op haar kamer bewaarde. Ze had nog nooit eerder foto’s van mijn moeder gezien. Ik vroeg haar waarom ze die foto’s had gepakt en ze antwoordde met: “Omdat ik heel mooi ben.”

Lees ook:Diamond: “Ik zat hiervoor in het leger…”
Lees ook:“Ik wist opeens 100 procent zeker dat ik zou sterven…”
Lees ook:Moeder doodt dochter. Bezeten door de duivel…
Lees ook:Lady Gaga wilde altijd jong sterven
Lees ook:Oma verschijnt op echo van kindje…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>