Ingang geheime basis UFO ontdekt…

Een voormalige Amerikaanse marineofficier zou op Antarctica de ingang naar een geheime UFO-basis hebben gezien. Dat schrijft de Daily Express. Hij deed zijn onthulling tegenover onderzoeksjournaliste Linda Moulton Howe van Earthfiles.com. Ze zegt meerdere keren te hebben gesproken met de klokkenluider, die zich Brian noemt. Brian (59) was naar eigen zeggen onderdeel van een bemanning die door een no-flyzone boven Antarctica vloog en daar UFO’s, aliens en een ingang naar een basis heeft gezien.

Hij zei dat hij tussen 1983 en 1997 gestationeerd was op het continent en verschillende keren ‘zilverkleurige schijven’ heeft gezien boven het Transantarctisch Gebergte. Hij claimde dat mensen en aliens er samenwerken en dat er topgeheime projecten worden uitgevoerd. De ingang bevindt zich volgens hem op enkele kilometers van de Zuidpool. Hij zei ook dat een groep wetenschappers een week lang vermist was en doodsbang terugkeerde. Bij Marie Byrdland raakten de wetenschappers vermist. De bemanning waar Brian deel van uitmaakte moest de groep opsporen.Toen de wetenschappers weer opdoken ‘weigerden ze te spreken en zagen ze er bang uit’. “We zagen een zeer groot gat in het ijs,” zei Brian. “Je kon er zo een LC130 [Hercules] in vliegen.”

 “Er werd onder de bemanningsleden gesproken over de mogelijkheid dat er een UFO-basis bij de Zuidpool was,” vervolgde hij. Hoewel Moulton Howe een Emmywinnende tv-producent en onderzoeksjournalist is, hebben sommigen zo hun bedenkingen bij de onthullingen. “Antarctica wordt vaak genoemd als plek waar UFO-activiteit is, maar het bewijs is in dit geval gebaseerd op geruchten en informatie van anonieme of onbetrouwbare bronnen,” reageerde schrijver Nigel Watson. Kijk op de site van NineforNews voor een fragment over dit onderwerp.

Lees ook:Geheim document, CIA en ufo’s…
Lees ook:Geheime basis in het Himalayagebergte…
Lees ook:Technologische hoogstandjes uit de oudheid…
Lees ook:Beelden vrijgegeven van UFO…
Lees ook:Verborgen steden onder Antarctica…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>