Bitchcraft, Lilith de oerkracht van de vrouw…!

Bitchcraft, Lilith de oerkracht van de vrouw!  Ben je ook klaar met 2000 jaar onderdrukking?  Heb je te maken gehad met narcisme, onderdrukking en/ of emotioneel geweld in relaties, op de werkvloer of in je gezin? Wil jij de kracht in jezelf terug vinden? Kijk dan zeker een keer op de site van Astroloog Desireé G.E. van Toor. Ze geeft regelmatig interessante workshops waaronder bovengenoemde op 5 juli.

Op haar site kan je het volgende over haar lezen:

“Ik werk vanuit een holistische benadering waar mensen in mijn praktijk (astrologisch) begeleid kunnen worden met diverse problematiek zoals; angsten, (sexuele) trauma’s, trauma’s uit vorige levens, levensvragen en toekomstige ontwikkelingen. Het dagelijks bestaan en de daaraan gekoppelde onzekerheden. Relatie en gezinsbegeleiding. Ik werk vanuit een visie met onvoorwaardelijke acceptatie voor de mens. Dat wil zeggen zonder oordeel met respect voor alle religies, levensbeschouwingen, afkomst en achtergrond. Alle workshops, trainingen en lezingen die ik aanbied zijn gekleurd door duizenden jaren oude kennis, voornamelijk geïnspireerd door oude culturen en levenswijzen vanuit het Midden Oosten en hebben ten doel maatschappelijk/ cultureel een verschil te maken.  D.m.v. de workshops, trainingen en lezingen worden mensen op een humanitaire wijze met elkaar verbonden.”

Nieuwsgierig? Surf dan naar: www.paraholon.nl

Lees ook:Van onbegrepen hooggevoeligheid naar Spiritueel bewustzijn…
Lees ook:Workshops van Desiree van Toor…
Lees ook:Het Eigenwijs Festival; spiritueel evenement in Vierhouten
Lees ook:Levenskunst Festival in Schipluiden (Delft)
Lees ook:Kom naar het Eigenwijs Festival in Houten…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>