Lekker griezelen met Annabelle…

Een poppenmaker en zijn vrouw besluiten na de dood van hun dochter een non en een aantal weeskinderen in huis te nemen. Zij worden al snel het slachtoffer van Annabelle, de dodelijke pop gemaakt door de poppenmaker.

De film is een beetje gebaseerd op  The Conjuring uit 2013. Het script lijkt vaak herschreven door verschillende mensen (zowel regisseur als scriptschrijver werd tijdens de productie vervangen) en hoewel David F. Sandberg als regisseur een verbetering is ten opzichte van John R. Leonetti haalt hij het bij lange na niet bij James Wans The Conjuring-films.

The Conjuring is gebaseerd op één van de zaken van deze Ed en Lorraine Warren, twee van de bekendste spokenjagers/paranormale onderzoekers. Over de vraag of de Warrens al dan niet een stel bedriegers waren, bestaat natuurlijk de nodige discussie, maar hun werk heeft in ieder geval al meerdere films opgeleverd, zoals The Amityville Horror en The Haunting in Connecticut.

In 2014 verscheen Annabelle. Het is 1967. Net afgestudeerde John en zijn vrouw Mia Gordon verwachten hun eerste kind. Terwijl zij hoogzwanger mijmert over de toekomstige baby, bekent John dat hij ook een beetje opziet tegen de hoeveelheid werk die een kind én zijn drukke baan samen met zich meebrengen. Dit valt niet goed bij Mia. Om het goed te maken, doet John haar daarom vervroegd een moeilijk te vinden pop genaamd ‘Annabelle’ cadeau. Mia wees hem die ooit aan als iets wat ze dolgraag wilde. Het begin van alle ellende…De films zijn makkelijk los van elkaar te volgen. Op internet zijn op diverse sites de trailer van deze film te vinden.

Lees ook:Annabelle nu verkijbaar op dvd of blu ray
Lees ook:Star Wars: The Force Awakens binnenkort in de bios te bewonderen…
Lees ook:Regisseur ‘Saw VI’ maakt ‘Paranormal Activity 2′
Lees ook:Hooggespannen verwachting voor deel 2 The Conjuring…
Lees ook:Demonische peuter laat van zich horen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>