Brit filmt spookachtig figuur…

Een Britse spookjager claimt de geest van een man te hebben vastgelegd in één van de meest beruchte spookgevangenissen van Groot-Brittannië. Dat schrijft de Daily Mail. Tony Ferguson en zijn vrouw Bev brachten een bezoek aan Bodmin Jail in Cornwall en legden hun camera even neer nabij de plek waar gevangenen werden geëxecuteerd (bron NineforNews).

Zonder dat ze het beseften hadden ze de camera gericht op een gang waar een spookachtige figuur was te zien toen ze niet keken. Tony claimt dat de beelden onverklaarbaar zijn en is ervan overtuigd dat het een geest was. Vlak voordat hij de figuur vastlegde had hij de naam William voorgelezen van een gedenkplaat. De onderzoeker denkt dat het zou kunnen gaan om de geest van William Hampton, de laatste man die in 1909 werd opgehangen in de gevangenis. “Ik heb al vele locaties onderzocht en veel dingen gezien, maar nog nooit dit soort activiteit gezien,” zei Tony. “Ik heb er geen verklaring voor.”

 Medewerkers die de bewakingsbeelden terugkeken waren verbaasd dat er niemand in de gang aanwezig was op het moment dat de figuur verscheen, aldus de spookjager. Bodmin Jail werd in 1779 gebouwd. Er zijn in totaal 55 gevangenen ter dood gebracht, waaronder William.  De 24-jarige William werd veroordeeld wegens de moord op zijn 16-jarige vriendin Emily nadat zij had geprobeerd een einde te maken aan hun relatie. Wil je beelden zelf bekijken? Surf dan even naar de site www.ninefornews.nl.

Lees ook:Vrouw verdwijnt door muur van oorlogsschip…
Lees ook:Geest op camera vastgelegd…
Lees ook:Geest van Tutbury Castle laat van zich horen…
Lees ook:Schim vastgelegd in tombe Egyptische priester…
Lees ook:Het blijft spoken op Deerpark CBS…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>