Seks met geesten….

Een Britse vrouw vertelt in het ochtendprogramma ‘This Morning’ dat ze met al twaalf jaar seks heeft met ‘geesten’.

Het begon allemaal toen ik nog verloofd was”, vertelt Amethyst Realm koeltjes. “Mijn verloofde was destijds op zakenreis. Ik voelde de aanwezigheid van een geest en kleedde me in een pikant setje. Ik verleidde hem als het ware. Voor ik het wist, lagen we samen tussen de lakens. Vervolgens werden we vergezeld door meer bovennatuurlijke wezens.”

Ze vervolgt: ”Sinds ik de liefde bedrijf met geesten, heb ik geen seks meer met mannen. Daar ben ik tien jaar geleden mee gestopt, toen mijn verloofde me een keer betrapte met een geest. Ik geniet nu volop van de spirituele lust, dus aan menselijke intimiteit heb ik op dit moment geen behoefte.” Realm is ervan overtuigd dat een geest haar ook kan bezwangeren. ,,Daar is het nu nog te vroeg voor, maar ik sta er zeker voor open. Overigens sluit ik een menselijke relatie niet uit, maar mijn seksleven is nu beter dan ooit.” Phillip Schofield, Britse presentator van het ontbijtprogramma, reageerde gekscherend: ”Nou, je zult een behoorlijke reputatie hebben binnen de bovennatuurlijke wereld” (bron AD). Seks met geesten? Hebben jullie daar wel eens vaker over gehoord en wat is jullie mening over dit artikel?

Lees ook:Op seks beluste paranomaal genezer vrijgesproken
Lees ook:Geesten kunnen energie bij je weg halen
Lees ook:Geest naast slapende baby…
Lees ook:Lekker griezelen met Bobby en de Geestenjagers
Lees ook:Griezelen in Pluckley…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>