Sluit het jaar goed af…

Bijna een nieuw jaar. Goed om het oude  af te sluiten door je huis te reinigen van negativiteit. Op de site www.100fengshui.wordpress.com kwam ik leuke tips tegen.

-Open alle ramen en deuren

Haal de kracht uit de  natuur naar binnen door ramen en deuren te openen. Verwelkom deze energie en vraag de wind om door de kamers te gaan en de ‘vuile’ energie mee te nemen.

Wierook

Wierook heeft een magische kwaliteit die energie onmiddellijk transformeert. Wierook branden na een stormachtige woordenwisseling of slepende onaangenaamheden, herstelt balans in je omgeving. Kies een geur die bij je past.

Zuiver met zout

Loop alle kamers rustig rond en strooi in elke hoek een beetje zout. Liefst zeezout of Himalayazout. Je mag ook op een plek waar vaak ruzie ontstaat een bakje met zout plaatsen. Zout zou alle negativiteit opnemen. Na een paar uren of dagen gooi je het zout buiten weg in de vuilcontainer.

Veeg en poets het weg

Alle energetische schoonmaaktips hebben het meeste effect in een huis dat ook op materieel niveau opgeruimd en schoon is. Energieën blijven namelijk kleven aan stof en vuil! Poets en veeg alle negatieve energie weg, letterlijk…

Mooie zachte woorden

Zeg eens wat vaker:  ‘IK HOU VAN MIJN HUIS EN LEVEN’.  Woorden hebben hun eigen trillingsfrequentie en zwaartekracht, en trekken hun gelijkenissen in ons leven aan. Observeer de woorden die in je ruimte worden uitgesproken en hoe ze jou en iedereen die daar verblijft laten voelen.

(bron www.100fengshui.wordpress.com)

Lees ook:Zout kan voor veel doeleinden worden gebruikt…
Lees ook:Zeezout en kerrie houden negativiteit buiten
Lees ook:Pas op met salie en wierook…
Lees ook:Reinig je huis met salie
Lees ook:Reijns straalt voetbalveld in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>