“Ik wist opeens 100 procent zeker dat ik zou sterven…”

Stephanie Arnold had twee dochtertjes toen ze zwanger raakte van haar derde kind. Ze had een naar voorgevoel. “Ik wist opeens 100 procent zeker dat ik zou sterven tijdens de bevalling van mijn zoon,” zei ze. Stephanie vertelde het aan iedereen, plaatste berichten, schreef afscheidsbrieven, enzovoorts.

Tijdens de bevalling begon ze hevig te bloeden en nam ze afscheid van haar 18 maanden oude dochtertje. Drie seconden nadat haar zoon was geboren stierf ze. Stephanie vertoonde 37 seconden lang geen hersenactiviteit. Toch zag ze gedurende die periode hoe medisch personeel in actie kwam, hoe een zuster haar reanimeerde, dat haar dochter in een andere kamer zat en dat haar dokter naast haar stond en zei: “Dit kan niet waar zijn.” Ze kwam uiteindelijk weer bij kennis en begon te huilen. Later vroeg ze haar dokter of zij ‘dit kan niet waar zijn’ had gezegd. De arts reageerde geschokt. Ze vertelde haar dat ze dat alleen in zichzelf had gezegd. Stephanie wist toen ze ‘dood was’ welke kleding haar man droeg, ook al zat hij in een vliegtuig en was hij niet in de buurt.

Ze had een buitenlichamelijke ervaring. “Ik heb er geen verklaring voor,” zei één van de doctoren. “Ik kan je geen medische verklaring geven. Dit is iets spiritueels. ”Tijdens haar uittreding zag ze een klein jongetje die haar deed denken aan een vriendin van vroeger. Ze dacht dat het haar broer was die als kind was overleden. Het jongetje zei tegen haar: “Vertel mijn zus dat ik mis hoe zij met haar handen door mijn haar ging.” Stephanie belde haar vriendin op om te vragen of dit iets betekende voor haar. “Ik deed dat iedere avond voor het slapen gaan,” zei de vriendin.. Onlangs vertelde Stephanie haar verhaal in het Amerikaanse tv-programma Megyn Kelly Today. Kijk op de website ninefornews voor het filmpje.

Lees ook:Geest bezoekt verjaardagsfeest…
Lees ook:Geesten in de yogazaal?
Lees ook:Reïncarnatie van honkballegende Lou Gehrig…
Lees ook:Verhalen over vorige levens…
Lees ook:Zesde zintuig raakt ondergesneuveld door ons verstand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>