Kom naar de spirituele wellnessbeurs (PCP) in Hengelo…

Op zondag 23 oktober vindt er een spirituele wellnessbeurs van People Connect People (PCP) plaats  in restauarant Frans op den Bult aan de Hengelosestraat 8 in Deurningen/ Hengelo.  Bezoekers kunnen terecht bij  diverse standhouders. De beurs is geopend van 10.30 tot 17.00 uur.

PCP ( People Connect People ) is organisator van spirituele beurzen in Noord, West Oost en Midden Nederland.  Deze gezellige, inspirerende en sfeervolle beurzen bieden een breed en gevarieerd aanbod van stands op het gebied van spiritualiteit en wellness met alles voor lichaam, geest en ziel.

Er is veel te beleven en te ontdekken tijdens je  bezoek. Je kunt een kaart laten leggen, spiritueel advies inwinnen, een massage krijgen en er zijn verkoopstands met nieuwe producten op het gebied van welzijn. Tijdens de Spirituele Wellness beurs zijn er doorlopend workshops en lezingen. Deelname hieraan is gratis. Een overzicht van wat er zoal op deze beurs te doen is, kun je vinden op de website.  Voor iedere bezoeker is er een ‘goodiebag’ met een leuk presentje en diverse verrassingen. Ook worden er gratis consulten en een alternatieve cadeaubon met een waarde van 25 euro verloot onder bezoekers. De entree van de beurs bedraagt € 7.00 en met kortingsbon € 5.50, dit is inclusief de lezingen en workshops. Vul op de site het formulier in om de kortingsbon te ontvangen. Je ontvangt dan de kortingsbon per e-mail. Print deze uit en neem deze mee naar de beurs om je kaarten met korting aan de deur te kopen! De kortingsbon is geldig voor de Spirituele Beurzen, voor het kidzz Event kun je entreekaarten met korting bestellen in de voorverkoop via de site. De kortingsbon is geldig voor maximaal twee personen. Wil je meer weten over deze beurs? Kijk op www.pcpbeurs.nl voor meer informatie.

Lees ook:Kom naar de spirituele wellnessbeurs van PCP in Hengelo…
Lees ook:Kom naar de spirituele wellnessbeurs PCP in Leeuwarden…
Lees ook:Kom naar de spirituele wellnessbeurs van PCP Steenwijk…
Lees ook:Kom naar de spirituele wellnessbeurs PCP in Assen…
Lees ook:Spirituele wellnessbeurs PCP Joure…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>