Er wonen Reptilians onder ons…

Culturen van over de hele wereld beschrijven onzichtbare niet-menselijke entiteiten, die meestal het uiterlijk aannemen van een Reptilian, merkt voormalig BBC-presentator David Icke op in de video-talkshow London Real.

In de VS zeggen mensen die betrokken zijn geweest bij hersenspoel- en overheidsprojecten precies hetzelfde, aldus Icke.“Dit zijn mensen die in ondergrondse bases contact hebben gehad met deze entiteiten,” vertelt hij. “Zij beschrijven wat die oude culturen beschrijven.” Hij wijst op de getuigenis van wijlen William Thompkins, die vertelde dat hij in 1942 betrokken raakte bij een topgeheime inlichtingenoperatie in San Diego die als doel had om contact te leggen met deze niet-menselijke entiteiten. Thompkins verklaarde dat overheden worden aangestuurd door een niet-menselijk ras dat bestaat uit Reptilians.“Dat zeg ik al sinds de jaren negentig,” benadrukt Icke.

Deze Reptilians en andere niet-menselijke entiteiten opereren net buiten het gezichtsveld van de mens, legt hij uit. In deze samenleving hebben ze omhulsels nodig die hun belangen behartigen en om die reden zijn specifieke bloedlijnen gecreëerd, de aristocratische of koninklijke bloedlijnen. Ze zitten onder meer in het bankwezen en de politiek en hebben de touwtjes in handen, stelt Icke. Wil je er meer over weten? Kijk dan op de nieuwssite Ninefornews voor een nieuwsfragment.

Lees ook:David Icke; de maan is hol…
Lees ook:David Icke over de griepspuit! Ontluisterend.
Lees ook:David Icke; “Het is één groot complot…”
Lees ook:Wederom The World’s Biggest Eye Contact Experiment…
Lees ook:2012 volgens David Icke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>