Mijn laatste paranormale blog…

Mijn laatste blog. Een beetje weemoedig kijk ik terug op de afgelopen jaren. Met veel plezier was ik dagelijks ‘met het schrijven ervan’  bezig.  Het ‘paranormale’ is  zo verweven in mijn leven en dat zal, ook zonder blog,  zeker zo blijven.

Volwassenen zijn vaak sceptisch als het over het ‘paranormale zaken’ gaat. Kinderen kijken daar heel anders tegenaan. Bij hen lopen fantasie, werkelijkheid en wat hun intuïtie hen aanreikt, door elkaar. Mijn dochter Nina ‘zag, voelde en hoorde’ vroeger van alles. En nog steeds ‘pikt’ ze dingen op die voor de meesten van ons vallen onder de noemer ‘paranormaal’. Ergens lees ik: paranormale ervaringen zijn waarnemingen die niet via de ‘normale’ zintuigen worden waargenomen. Het zijn ervaringen die via de energetische weg gaan, maar wel degelijk reële ervaringen, geïnterpreteerd door de waarnemer. Het zijn herinneringen die kinderen hebben van voor ze geboren werden, imaginaire vriendjes, engelen als begeleider, ervaringen waarbij ze buiten hun fysieke lichaam zijn geweest, of dingen die ze weten die ze eigenlijk niet kunnen weten (telepathie en voorgevoelens). Niet iedereen wil met dit soort zaken (ervaringen) te maken hebben. Dat is jammer want het lijkt mij voor kinderen erg vervelend als ze hierin niet begrepen (gehoord) worden. Het kan juist een verrijking zijn zonder, zeg maar, zweverig in het leven te staan.

Samen met Nina heb ik het vaak over paranormale zaken. Voor mijn blog hebben we foto’s bekeken waarop ze onder meer  te zien was met orbs. En we hebben meegemaakt dat we bezoek kregen van één van onze overleden poezen.  Dit zijn slechts een paar voorbeelden. We hebben een tijd lang veel met edelstenen gewerkt om negatieve energieën buiten te houden en hadden (hebben) skulls als vrienden. Door mijn blog ben ik veel te weten te komen over de geneeskrachtige werking van sommige planten. Door heel bewust om mij heen te kijken, te voelen, ervaren en te zien, weet ik dat de beste drijfveer mijn intuïtie is. Hoewel ik soms word opgeslokt door dagelijkse zaken, wijst de natuur mij erop dat ik (soms) even een stapje terug moet doen door naar mijzelf te kijken. Vaak vind ik dan opeens een bijzonder veertje, ruik een bepaalde geur, zie ik een vlinder fladderen of hoor ik ergens een zinnetje dat op mij van toepassing is. Dan heb ik het nog niet eens over mijn inzichtkaarten en mijn wierook waar ik graag mee werk. Ik weet dat er mensen zijn die dit soort zaken afdoen met ‘onzin’. Natuurlijk laat ik hen in hun waarde.  Ik kan alleen maar zeggen dat ik door deze blog er nog meer ben achter gekomen waar het voor mij omdraait in deze wereld. Ik dank mijn lieve dochter Nina voor het veelvuldig aan dragen van bijzonder, interessante ideeën. Zij is zeker een inspiratiebron voor mij geweest. En ik geloof er heilig in als er ergens een deur sluit, een ander open gaat.

Lees ook:Hoe vergroot je je intuïtie…
Lees ook:SBS 6: Liesbeth van Dijk en paranormale kinderen binnenkort op TV
Lees ook:SBS 6 zoekt paranormale kinderen voor programma Liesbeth Van Dijk
Lees ook:Paranormale kinderen kunnen psychische schade oplopen
Lees ook:Lezing door Bénazir op 1 februari a.s.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>