Marianne Notschaele-den Boer: “Vorig leven INCA”

Vandaag deel 1: Vorig leven INCA

Marianne Notschaele (www.vorigelevens.nl) beschreef zelf een fragment uit een van haar eigen vorige levens:

Ik sta. Na te hijgen. Mijn ademhaling gaat moeizaam. Ik denk: wat een prachtig uitzicht! (Vanaf grote hoogte zie ik de Machu Picchu liggen). Wolkenslierten. IJle lucht. Mijn longen piepen (in mijn verbeelding, niet in het echt).

Ik denk: zou ik hier ter plekke dood neervallen? Dit kan mijn hart niet aan. Ik heb te lang, te hard gelopen. Ik ben een boodschapper, een renner. Een man, een Indiaan, in de bloei van mijn leven.
Vanaf grote hoogte zie ik onder me, in de verte beneden, kleine mensjes bewegen tussen de stenen behuizing. In het piepklein zie ik de toegangspoort waar ik doorheen moet om thuis te komen en om de boodschap af te geven.

© Uitgeverij RHA Publishing

Lees ook:Marianne Notschaele-Den Boer:”Vorig leven INCA”
Lees ook:Dood en leven horen bij elkaar
Lees ook:Renner Vacansoleil verkiest bruiloft boven Tour de France 2012
Lees ook:“Het leven kan zomaar voorbij zijn”
Lees ook:De dood hoort bij het leven

1 Reacties // Reageer

One thought on “Marianne Notschaele-den Boer: “Vorig leven INCA”

  1. carin

    Dit is voor mij herkenbaar.Ik trof in een visioen Sitting Bull en die vertelde dat hij zeer veel levens had gehad en in 1888 het *eeuwige leven* had verdiend door reincarnatie op reincarnatie.Vanaf 1888 *helpt* hij nieuwetijdskinderen in deze wereld en ik ben er een van.Hij heeft mij het Rijk de Inca’s laten zien en het Nieuwe Rijk der Inca,in een andere kinderwereld.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>