Reiki, een behandeling

Een Reiki behandeling, inmiddels vraag jij je af hoe dat gaat. Kan ik me voorstellen met informatie over de geschiedenis. De behandelingen van enkele ziektes met Reiki.

 Het Reiki symbool, dat hebben jullie al eens gezien in een van de stukken over Reiki.

Bij het geven van een Reiki behandeling kan een goede behandelaar het lijf voelen van degene die de behandeling krijgt. Dit klinkt wellicht raar maar heet Byosen. Een behandelaar begint meestal met de 2 handen op de schouders te plaatsen na een gesprek vooraf. Hiermee is de behandelaar in staat het lichaam te "scannen". Voelen waar behandeling nodig is zeg maar.

Wat ik doe is sterk naar de Byosen luisteren, waar voert de energie mij naar toe. Aan de hand daarvan heb ik geleerd op mijn intuitie te werken en begin dan met de handopleggingen.

Stap voor stap leg ik uit wat ik doe en HOE ik het ga doen. Handen en ogen is waar ik graag mee werk.

Een gemiddelde behandeling duurt ongeveer 1 uur. Soms korter, soms langer, ligt aan de kwaal.

Laat het gerust eens over je heenkomen, een warm bad van energie waar je veel aan kunt hebben.

Lees ook:Reiki een helende energie
Lees ook:Reiki, de behandelaar
Lees ook:Reiki en verlies
Lees ook:Trek eens een Reiki inzichtkaart…
Lees ook:Een nieuw begin

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Reiki, een behandeling

 1. carin

  Zo een behandeling heb ik gehad.Een gevoel apart.Je lijf wordt warm en ontspant in zijn geheel.Het enige wat ik toen niet kon plaatsen was een “breuk” in mijn been.Heb ik nooit gehad tijdens leven.Nu weet ik waar die breuk zat.In het leven van mijn “dubbelganger”,een leuk kind die iets aan haar voet had.Dat spiegelde op mij.Toen niet gesnapt.Niet te verklaren voor mij en nu beantwoord vanuit een “visioen”.Prachtig.Een tip voor velen,laat dit ook eens doen.Sta open voor iets nieuws,het is verrijkend.

    /   Reply  / 
 2. Sjaak

  Dus een “breuk” in je been kan ook “iets” aan de voet van een ander (bijvoorbeeld je dubbelganger) zijn. Hmmm. Lijkt me lastig om mee te werken.

    /   Reply  / 
 3. carin

  Vanuit mijn standpunt bekeken niet.Ik weet dat ik in mijn vorige leven een tweeling was.In dit leven is die tweeling van elkaar gereincarneerd ik hier en mijn tweelingzusje elders.Zij is op 12/08/1966 verongelukt en op 15/08/1966 kreeg ik een ongeluk.Haar”zieltje” oftewel “spirit” kwam bij mij.Zij beschermde mij in 20 andere ongelukken.Haar “beenbreukje” van toen was voor een alternatief genezer, toen voelbaar bij mij.Een dubbele spirit geeft een dubbel gevoel,voor mij en anderen dus ook.

    /   Reply  / 
 4. Sjaak

  Ah, ok.

    /   Reply  / 
 5. Redactie

  Een breuk overigens geneest wel sneller met Reiki. Maar dit terzijde :)

  Gr,

  Isabel

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>