Derek Ogilvie Cross Country aflevering 3 analyse

Elke week exclusief internetmateriaal! Op de site van RTL 4

” In zijn nieuwe serie reist Derek elke week naar een streek in Nederland. In drie dagen tijd zal hij de buurtbewoners zoveel mogelijk hulp en troost bieden. Derek houdt intieme sessies in plaatselijke café’s en dorpshuizen voor zo’n 100 buurtbewoners uit de streek. Ook komt hij bij families thuis voor uitgebreide readings. Op deze site vind je wekelijks nieuwe items die de uitzending niet hebben gehaald… en op het blog wekelijks een analyse.

Derek is vanavond in Noordholland

Midden Beemster

Rondlopend op straat spreekt Derek een man aan en wijst em op problemen met een kies (pin) rug, knie en verandering van zijn baan 5 jaar geleden. Hij wijst em op het overlijen van zijn vader 2 jaar geleden en over het niet kunnen praten met hem. De man verbaasd als hij snapt het niet meteen waarop Derek hem terugneemt naar de jaren 70. Zijn ouders zijn toen gescheiden en vader heeft hij 14 jaar niet gezien. Na het eerste contact kon er niet goed worden gepraat door een Tia van de vader, de vader heeft daar spijt van.

Locatie reading 1:

Moeder en dochter zitten naast elkaar, voorafgaand aan de reading had Derek contact met een klein meisje. Derek vraagt moeder naar rug, maag en teen, en vraagt het aantal kinderen. Moeder zegt 2, nee zegt Derek het zijn er 3 ik zie een klein meisje. Moeder heeft inderdaad 1 dochter verloren. Op 1 april verteld Derek dat ze weg zal gaan voor een paar dagen. En wil weten waarom die datum belangrijk is. I april is partner moeder jarig en ze hebben de dag ervoor besloten een lang weekend weg te gaan!

Derek vervolgd over een kleinzoon, de dochter kijkt hem aan en zegt, ik ben zwanger, ja zegt Derek 8 weken, en het klopt. Hij schrijft de naam Linda op met het gegeven dat Linda vorig jaar een nieuwe auto heeft gekocht, dochter zegt dat is een vriendin, maar die auto weet ik niets van. Dus wordt Linda gebeld en het antwoord is JA.

Verbluffende goede reading!

Heemskerk: Familie Bakker, familiedrama tijdens vakantie, 2 kinderen verloren het leven.

De insteek van de reading is rust voor moeder die 2 kinderen heeft verloren, zij reed in de auto met 4 kinderen, 2 eigen en 2 nieuwe partner, hij reed voorop op de motor. Moeder zoekt rust omdat zij zich verantwoordelijk voelt voor het ongeluk. Zoon Tristan komt door, noemt namen zoals die van zijn vader en geeft dingen door over het huis die allemaal kloppen. Als laatste voegt Tristan toe hoe hij het ongeluk zag aankomen via een frontale botsing waar moeder niets aan kon doen. Dochter kwam niet door die dag beide kinderen zijn samen.

Bijzonder aan deze reading is dat moeder eindelijk het gevoel van schuld kwijt kan raken door de woorden van haar overleden zoon.

Midden Beemster, straat, jonge dame:

Derek houdt een jonge vrouw aan een geeft een aantal dingen door die kloppen, zelfs haar partner wordt gebeld voor bevestiging van 2 dingen, 2 een sleutel (huis oma was hij kwijt, die is 1 jaar geleden ervoor overleden) en dingen over gezondheid die allemaal kloppen. Derek krijgt de dingen door van een jonge ziel, een klein jongetje, de vrouw blijkt een miskraam te hebben gehad.

Zaalreading 2:

Veroni, haar vader is overleden aan een hartaanval volgens Derek, zij bevestigd dit. Hij verteld over Timor, dit blijkt een plaats op Bali te zijn waar hij is geweest, hij vervolgd met het bed van moeder dat 2 maanden ervoor anders was dan anders, noemt ook longproblemen. Moeder blijkt 2 maanden geleden in het ziekenhuis te hebben gelegen! Hij waakt over moeder zegt Derek en Veroni moet dit doorgeven. Als laatste voegt hij toe dat ze 2 weken ervoor nieuwe schoenen heeft gekocht, zwarte, het blijkt dat ze die van moeder heeft gekregen………

Familie Möller, zie link uitzending volgende week terug op het blog. Zeer indrukwekkend.

Wat Derek vanavond laat zien is dat hij zeer accuraat dingen verteld die hij niet kan weten, geen hot of coldreading, hij heeft de mensen vooraf niet gesproken, getuige het verhaal van zaalreading 1 en op straat de 2 mensen.. Derek is echt BACK en hoe.

Volgende week komt er eerst een korte terugblik met de eerste 2 analyses en de link naar aflevering 3 om het terug te kijken, daarna volgt aansluitend wederom een analyse want eerlijk is eerlijk, ik kan Derek nergens op betrappen dat lijkt op een truck of iets anders, hij is ontzettend goed en laat zien wat hij waard is, desnoods door iemand te laten bellen.

Bron en copyright RTL 4 Derek Ogilvie en Isabel Blanco

Lees ook:Derek Ogilvie Cross Country, analyses van een verbluffend goede Derek!
Lees ook:Derek Ogilvie Cross Country, analyse deel 4
Lees ook:Derek Ogilvie, Cross Country vanavond bij RTL 4
Lees ook:Derek Ogilvie, terugblik analyses tot en met deel 5
Lees ook:Derek Ogilvie Cross Country deel 2 analyse en unieke beelden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>