NASA kiekt UFO op Mercurius

Foto’s van de onlangs gelanceerde ruimtesonde Messenger hebben de NASA voor een raadsel gesteld. De sonde heeft namelijk haarscherpe foto’s geschoten van een schotelvormig object, dat zou zijn neergestort op Mercurius.Dertig jaar na de laatste missie naar Mercurius heeft de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie opnieuw een sonde naar de kleinste en dichtst bij de zon staande planeet gestuurd.

 

Op een van de foto’s die van het planeetoppervlak zijn gemaakt, is een krater met een doorsnee van honderd kilometer te zien. In de krater is een vreemd voorwerp te zien, dat zo te zien half verzonken in de bodem ligt.Volgens ufologen kan het niet anders of het object is een neergestort ruimteschip van een buitenaardse beschaving. De UFO zou te zijn vergelijken met die op Mars en de maan, waar onlangs beelden van opdoken.

De wetenschappers van de NASA staan vooralsnog voor een raadsel. Wel staat vast dat het hier niet om een schaduw gaat. De foto is namelijk genomen toen de zon recht boven de krater stond. Mogelijk bevond het object zich eerder binnenin de planeet, maar is deze na een inslag door een asterode aan de oppervlakte gekomen.Volgens de UFO-experts is er echter een andere oorzaak voor de enorme krater. Het enorme ruimteschip heeft volgens hen met een enorme vaart Mercurius geramd, en zodoende het enorme gat veroorzaakt.
 
Bron: Grenswetenschap.nl

Lees ook:Torens aan rand van een krater op maan gevonden…
Lees ook:Er is water op de maan (vakantiebestemming in 2012?)
Lees ook:Ruimteschip gestuurd door buitenaardsen…
Lees ook:Ruimterots of toch een ruimteschip…
Lees ook:Mysterieus gat. Werk van aliens…

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “NASA kiekt UFO op Mercurius

 1. Roos

  Weer een bewijs erbij dat “wij” echt niet alleen zijn in dit heelal.

    /   Reply  / 
 2. carin

  Er is,in dat mooie melkwegstelsel van ons al zoveel ontdekt,dat er meer is tussen hemel en aarde.Zo zag ik Eris,vanuit een visioen,een raadsel voor mij toen.Nu ziet de NASA op Mercurius,iets curieus,een raadsel.Maar alweer een raar maar waarverhaal,die de grenswetenschap aan het denken zet.

    /   Reply  / 
 3. Rene

  Al zouden (NASA-)wetenschappers openlijk over UFO’s (en wat ermee samenhangt), die mogelijk op aarde of in de ruimte zijn geobserveerd, willen berichten en dit kunnen bewijzen, doen ze toch niet. Wie uit de school klapt, wordt met zijn/haar gezin/familie door de CIA of de NSA/CSS
  direct kaltgestellt en onherkenbaar gemutileerd in een desert achtergelaten.
  Geen hond die ze mist.

    /   Reply  / 
  1. carin

   @Rene,wat is het leven hard bij de NASA.En toch, er komt een dag van een *lichtspektakel*in de lucht, zodat wetenschappers niet alleen observeren,maar elk mens meekijkt en met zijn eigen ogen ziet,dat er iets oplicht in de lucht,dat oplichting geeft en een zucht.(dit heb ik al gezien in een visioen,en daarvan HOOP ik ooit eens,dat het wel gebeurd,want dit was mooi).

     /   Reply  / 
   1. Karin

    Net zoiets als de Noorse spiraal, Carin?

    Bovendien is er een Blue Beam Project, wat in staat is om in de lucht te projecteren, door mensen gemaakt. Tja, zo kun je de mensheid van alles wijsmaken.

    Het is dus niet gezegd dat alles wat je ziet ook is wat je ziet.

    Altijd blijven waken voor misleiding en je hart en verstand niet verliezen.

      /   Reply  / 
    1. carin

     Karin,de mensheid is al door de eeuwen heen zoveel wijsgemaakt.Ik dacht dat je wel wist dat ik mijn hart volg en met het verstand probeer te ontdekken of iets tot de mogelijkheden kan gaan behoren.

       /   Reply  / 
 4. Gerard

  NASA legt het als volgt uit; Geen UFO

  Explanation: What is that strange material on Mercury? When flying by Mercury last October, the robotic MESSENGER spacecraft imaged much of the solar system’s innermost planet in unprecedented detail. As common in science, new data bring new mysteries. Pictured above on the lower right, a large crater — about 100 kilometers across — has unusual dark material of unknown composition near its center. The material’s darkness does not appear to be caused by shadows, as the Sun was near zenith when the image was taken. One origin hypothesis is that the dark material was uncovered from beneath Mercury’s surface during the impact that created the surrounding crater. If so, the composition of the dark mound might be similar to the composition of some mysterious dark rings also recently discovered on Mercury. Alternatively, the dark material could be related to an unusual composition of the impacting rock. MESSENGER will buzz past Mercury again later this year before entering orbit in 2011.
  http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap090706.html

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>