Mogelijk binnen 5 jaar Aliens ontdekt

Mogelijk binnen 5 jaar Aliens ontdekt

NASA beweert dat ze binnen vier of vijf jaar een mogelijk leven bevattende planeet zullen aantreffen. Mogelijk zelfs al dit jaar, zo luidt n van conclusies van de jaarlijkse American Astronomical Society. Vorige week werden verschillende nieuwe exoplaneten ontdekt. Exoplaneten zijn planeten die om andere sterren dan de zon cirkelen.

Deze ontdekkingen sterken astronomische wetenschappers in hun opvattingen dat stabiele planeten waar leven zich kan ontwikkelen, zoals de aarde, in overvloede aanwezig zijn in het universum. Ht aangewezen instrument om dergelijke planeten te vinden is de Keplertelescoop. Deze telescoop is speciaal ontworpen om sterren in de gaten te houden en te kijken of er planeten omheen cirkelen. Als er eenmaal een potentiele levensvatbare planeet gevonden is, dan zal NASA een speciale telescoop moeten ontwikkelen die kijkt of er zuurstof, water, koolstofdioxide en eventuele signalen van industrile uitstoot zijn.

Zo’n telescoop zou ongeveer vijf miljard dollar kosten. Tot nu toe zijn er in totaal 422 exoplaneten ontdekt. En zelfs de katholieke kerk begint in buitenaards leven te geloven, getuige een conferentie over de vooruitzicht van aliens die de kerk in november organiseerde.

Door: Frank Bomans (via Het Veld)

Bron: Grenswetenschap.nl

Lees ook:Groot nieuws rond planeetjager Kepler…
Lees ook:Planetenjager ontdekt 32 exoplaneten
Lees ook:Is er (buitenaards)leven op…
Lees ook:Is er leven op…
Lees ook:Bewoonbare planeet ontdekt en….. vlak bij!

31 Reacties // Reageer

31 thoughts on “Mogelijk binnen 5 jaar Aliens ontdekt

 1. Roos

  Ik geloof ook in leven op andere planeten, al zal dat leven er waarschijnlijk heel anders uitzien als wat de meeste van ons voor ogen hebben.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   Avatar die laat het zien, de film dan maar RTL Boulevard had een waarschuwing……… niet gaan je wordt depressief als je uit de film komt en de realiteit in gaat.

     /   Reply  / 
   1. Roos

    Ik las ergens op internet dat er iemand zelfmoord had gepleegd na de film Avatar gezien te hebben.
    Ik ben niet zo’n bioscoopganger, zeker niet voor een 3 uur durende zit.
    Dus ik wacht wel op verhalen en artikelen die naar buiten komen.;)

      /   Reply  / 
   2. Karin

    Mijn man heeft op de vlooienmarkt een kopietje gekocht van Avatar, we hebben het dus thuis gezien. Prachtige film, al heb ik het beginstukje gemist. Ik ben er niet depri van geworden, evenmin als man en zoon.
    Het depri zit hem in het feit, las ik elders, dat mensen na het zien van deze indrukwekkende beelden moeten constateren dat ze in de grauwe werkelijkheid stappen en de olaneet niet bestaat (c.q. nog niet ontdekt is en gelukkig maar gezien het gedrag van de mensen).
    Tja … zo kun je alle fantasie wel gaan afschaffen.
    Maar dat de film impact heeft op veel mensen, dat is duidelijk. Aangezien ik zelf graag mag fantaseren over andere werelden, kijk ik er wellicht toch anders naar. Zo heb ik onlangs weer een onafgemaakt verhaal tevoorschijn gehaald, dat ik heb geschreven in 2005. En met enige verbazing las ik over een wereld ver in de toekomst, waar zeewater New York en de kusten van Engeland en Europa had weggeslagen, waardoor het hele andere continenten zijn geworden. En er volop migratie is van allerlei vreemde, galactische figuren (uit mijn dikke duim gezogen) en dezelfde integratieproblemen worden besproken als we nu hebben. Echt lachen als je zoiets terugleest.

      /   Reply  / 
    1. Roos

     Dat kan ik me helemaal voorstellen! Soms moet je heel diep in je geheugen graven om te bedenken of je werkelijk die dingen toen bedacht en opgeschreven hebt. Meestal komen er dan veel dingen mee naar omhoog. Leuk is dat he!?

       /   Reply  / 
    2. Karin

     Nou, er lopen nog al wat voorspellingen over dergelijke kusten die onderlopen. dus vandaar mijn verbazing. In mijn visie was dit geen voorspelling, maar gewoon fantasie.

     Kom ik op een ander, moeilijk onderwerp. Zijn voorspellingen niet soms vormen van gedachtekracht? Of, voortbedurend op dit, als er een voorspelling wordt gedaan over een mogelijk voorval, kan door middel van de voortgaande, onbewuste, gedachtekracht van de voorspeller (die graag zou zien dat de voorspelling uitkomt, want dat scoort zo lekker), de voorspelling vorm krijgen of juist afgezwakt worden door de bewuste, positieve gedachtekracht. D.w.z., kunnen wij door middel van positieve gedachtekracht voorspellingen ombuigen?

       /   Reply  / 
    3. Roos

     Poeh. Moeilijke kwestie Karin!

       /   Reply  / 
    4. anomien

     ateístische hoeren wijf,kortzicht reageer dan helemaal niet,ik haat dat soort mensen als geen kortzichtige ateísten had was er geen oorlog op het godsdiens,aliéns bestaan dat is een fijt,pigasi 51 was ook een aard achtige planeet ondekt basta

       /   Reply  / 
     1. anomien

      mijn reaktie is bedoeld voor karin en anderen atéisten

        /  
 2. carin

  Aliens,buitenaardsen zijn ooit eens aardsen geweest.Aliens wijzen de Nasa de weg,naar daar,waar er meer is,naar een nieuwe wereld.Vroeger ontdekte Christopher Columbus America en dat was toen *vreemd,raar,bijna niet te geloven*,maar alles went nadat het gezien is.De ontwikkelingen in ons sterrenstelsel zijn er ook niet voor niks,de wetenschap staat daar vaak voor iets nieuws,maar die nieuwe ontwikkelingen worden steeds dieper onderzocht.Die doorbraak komt,maar ik vergelijk een zgn buitenaardsen niet met Avator qua uiterlijk.Vooruitgang daarboven geeft steeds meer inzicht en een veranderd vooruitzicht.

    /   Reply  / 
  1. Karin

   Zolang hier op deze aardkloot nog steeds vele mensen onderdrukt worden, honger leiden, nodeloos aan (vaak bewust geconstrueerde) ziekten sterven, armoe leiden, de boosaardige elite dit bewust aanstuurt en oorlog wordt gevoerd, hoop ik niet dat de miljardenverslindende wetenschappen, zoals de ruimtevaart e.d. enig galactisch risico vormt.
   De mens lijkt wel zo intelligent, maar staat in groter verband niet verder dan een amoebe. De volgorde is: de basis is spirituele intelligentie, die is in staat grotere gehelen te zien, waardoor vooruitgang in alle opzichten mogelijk is en constructie in plaats van destructie.
   Maar zo ver zijn we nog lang niet. Dat duurt nog wel een eeuwtje of twee, drie, misschien wel langer.
   De film Avatar laat goed zien hoe het zal gaan als het andersom gaat.

     /   Reply  / 
  1. carin

   Steeds meer raadsels voor de wetenschap,onverklaarbaar,net zoals BDE voor mij ook eens was.

     /   Reply  / 
 3. Jaap van den Bold

  Ik geloof mijn hele leven al in buitenaards leven. Waarom zou uitgerekend die speldenknop Aarde de enige planeet zijn waar leven is. Er is meer, veel meer. Mijn boekenkast staat vol met allerlei wetenschappelijke, populair wetenschappelijke en science fiction boeken. Alle over buitenaards leven, ufo’s, vliegende schotels etc. Ik heb jaren geleden Erich von Däniken ontmoet en lange gesprekken met hem gevoerd over dit onderwerp. Ik had destijds veel contact met de oudste ufolologe van Nederland en heb veel van haar geleerd. Zij zou destijds in de VS de veel omstreden George Adamski hebben ontmoet. Ik plaagde haar daar altijd mee, amar zij was heel definitief in haar geloof in deze man. Kortom dit onderwerp boeit mij nog steeds mateloos. Dus ik zal de resultaten ademloos volgen!

    /   Reply  / 
  1. Karin

   Adamski, die kwam toch van Venus?
   Tja … en nu hebben we dan, volgens channelers, de zogenoemde GF, die ook nog eens binnenkort zichtbaar gaan worden en de nodige boodschappen voor de mensheid heeft. Wat ik ervan heb gelezen doet mij altijd denken aan Startrek/Starwars.
   En we hebben nog de onbevestigde berichten van de (duistere) samenwerking van de overheid met de Greys, die hebben geholpen bij de ontwikkeling van (destructief te gebruiken) technologie.
   Het zal mij benieuwen. In alles wat er komen gaat moet je de waarde en waarheid ontdekken.
   Ik verwacht, eerlijk gezegd, als we op deze voet doorgaan, dat de mensheid het voor elkaar krijgt om weer teruggeworpen te worden in de tijd.
   Niet dat het mijn wens is en ik hoop dit dan ook niet, maar er mag wel eens iets gaan veranderen.
   Verbeter de wereld, begin bij jezelf, zegt men dan snel en dat probeer ik natuurlijk ook, maar in dit opzicht gaat het om het collectief (bewustzijn). Zal dit zich snel genoeg kunnen ontwikkelen om grote catastrofes te voorkomen?
   De tijd zal het leren.

     /   Reply  / 
  2. Vrijdenker(?)

   Het boek met de titel “Waren de goden kosmonouten” van Von Däniken heb ik verslonden. Naar ik meen met beelden van landingsplaatsen van de ufo’s erbij. Later hoorde ik (of gelezen) dat het boek niet wetenschappelijk was onderbouwd, maar was geschreven door Erich in een periode dat hij in de gevangenis heeft gezeten. Waarvoor weet ik niet meer.
   Dit en andere boeken hebben er o.a. wel toe bijgedragen dat ik over veel zaken totaal anders ben gaan denken. Met als gevolg dat ik veel meer vraagtekens zette bij vele facetten van dit leven op aarde en ik overdrijf niet maar dat er elders in het universum wellicht ontelbare mogelijkheden moeten zijn voor andere levensvormen.
   Over Adamski staat mij bij dat hij ook op Soestdijk zou zijn ontvangen. Hij zou zich “wereldburger” noemen en had een hekel aan zijn paspoort.

     /   Reply  / 
   1. Karin

    ”Met als gevolg dat ik veel meer vraagtekens zette bij vele facetten van dit leven op aarde”

    In algemene zin kan ik bovenstaande zin opvatten, als mensheid kunnen we nog niet eens met elkaar omgaan en elkaar begrijpen, laat staan andere buitenaardse levensvormen.
    We willen alles weten, maar weten doen we niets.

    We kunnen, op evolutionair niveau, ons genetisch potentieel nog niet gebruiken (een groot deel van onze hersencapaciteit is bijvoorbeeld onbenut). Onze bestaande waarheden bestaan bijvoorbeeld uit het waarnemen van dingen. Alleen zien we een hond als een harig wezen op vier voeten, met oren en een snuit en ook als het dier kaal is, zien we hetzelfde. Maar onze wetenschappelijke vragen, zoals bijvoorbeeld de psyche van de mens, daarover weten we nauwelijks iets, gezien de duizendtal verschillende verklaringen.
    En dat wil dan het universum onderzoeken? Whahahahahaha….

    Overigens, maak niet uit mijn scepsisme op dat ik het allemaal beter weet. Ook ik ben onderhevig aan de beperkingen van het menszijn en zit barstensvol vragen, waarop honderden antwoorden mogelijk zijn. Ik ben ervan overtuigd dat de echte antwoorden pas gaan verschijnen als onze biologische (waarvan ook het mentale/geestelijke uitmaakt) structuur zich ontwikkeld. Dat is aan de evolutie (de tijd) voorbehouden, niet aan menselijk ingrijpen.

      /   Reply  / 
 4. carin

  Als de wetenschap had willen weten hoe de psyche van de mens werkte,hadden ze het geweten.Helaas wordt alles zo moeilijk geaccepteerd,men eist bewijs van *uitleg* die je overhoud aan een bijna-dood-ervaring,men stelt eisen aan iemand met een BDE,voorwaarden,conditie’s,artsen die het hebben waargenomen.De echte antwoorden van de mens, die barstensvol vragen zit,krijgt elk mens als lichaam en geest van elkaar gescheiden zijn,dus na de dood.Dus daar wordt een wetenschapper en de heren sceptici’s wijzer,stap voor stap,dus als ze *buitenaards* zijn,dan WETEN ze.

    /   Reply  / 
  1. Karin

   Maar dat komt omdat er verscheidene dimensies in het bestaan zijn, neem ik aan.
   Wij kunnen in onze staat (behoudens enkelen) niet goed in de andere dimensies waarnemen en zelfs degenen die het wel kunnen, zijn niet altijd goed in staat te onderscheiden wie ze nu eigenlijk voor zich hebben. Zover zijn we nog lang niet.
   Neem het voorbeeld van waarnemen bij een hond. Die kan met zijn biologie geen kleuren onderscheiden, wij als mens wel.
   Er zit een genetische capaciteit in sluimertoestand bj de mens, die waarnemen in andere dimensies mogelijk maakt, maar dat is bij lange na niet goed ontwikkeld en aangezien ook een groot deel van de mensheid geen gebruik maakt van de juiste factoren om deze capaciteiten te vergroten en dit op allerlei andere manieren verstoord wordt, blijft deze ontwikkeling heel langzaam verlopen.
   En niet alles in andere dimensies is pais en vree.

     /   Reply  / 
 5. Ron

  Allemaal bullshit wat de NASA zegt. Ze hebben allang contact “gehad” met de Greys en de Reptilians. Ik zeg gehad omdat de laatste verjaagd zijn door de Galactische Federatie. De NASA, de CIA, het Vaticaan en meerdere regeringen hebben niet zo lang geleden, overleg gehad met de Galactische Federatie op Akau Island in de stille oceaan. Ook weten zij precies welke planeten bewoond zijn, waaronder ook MARS en onze eigen MAAN.

    /   Reply  / 
  1. karin

   En de GF hoef je ook niks van te verwachten, als ze al bestaan.

     /   Reply  / 
   1. Vrijdenker(?)

    Iedereen is daar vrij in. Ik geloof niet in het sprookje van GF. Goed voor spannend jongensboek…..:-)

      /   Reply  / 
  2. makita

   zeker te veel V of batlestar caletica gekeken,wand als wij mensen worden aangevallen wie gaat ons helpen,niemand dus wand rekend het maar uit als er hulp onderweg is en ze zijn al geáriveerd dan al tegen die tijd is onze aarde een woestijn en leg geplunderd,dus wij mensen moeten ons zelf redden hoe moeilijk het ook is,wees nuchter al geloof ik we in je sugestie’s reaktie op ron op 17 januari 2010

     /   Reply  / 
 6. jero

  En aan de hand van zo,n film worden we weer overspoeld met allerlei propaganda voor een Niewe wereld Orde

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   Rest de vraag komt ie er wel of komt ie er niet?

     /   Reply  / 
  2. Vrijdenker(?)

   Hangt er totaal vanaf wat je onder een NWO verstaat. Economisch: Voorlopig is Amerika als wereldleider aan het aftakelen. China aan het opkomen. Zo lijkt het althans.

     /   Reply  / 
   1. karin

    NWO staat voor:
    iedereen in de pas lopen en wie anders denkt: kop eraf; kortom een dictatuur zoals de wereld nooit gekend heeft. En omdat het over de wereld gaat, kan vluchten niet meer.

      /   Reply  / 
    1. Vrijdenker(?)

     Begint in de straat.
     Dan in de wijk.
     Stad.
     Land.
     Continent.
     Tenslotte tirannie op wereldniveau.
     Zo erg, ik voorzie (en dat voor nuchtere Vrijdenker) een vlucht in de dood. Wel bevrijd!

       /   Reply  / 
    2. Roos

     Ik denk dat het er wel van komt, maar niet op heel korte termijn.
     En dan denk ik dat wij, onze generatie het niet meer mee gaat maken, maar misschien onze kleinkinderen wel. Bovendien denk ik dat als het zover komt, de wereld er pas echt achter komt dat we niet alleen zijn in dit universum. Dat de redding dus van boven komt.

       /   Reply  / 
     1. Isabel Blanco Auteur

      Hoe het ook zij ik kan op de berichten in de reacties weer even verder met het zoeken van de passende stukjes over dit thema.

        /  
 7. Paul

  Nou kijk eens aan zeg . De Kerk BEGINT in buitenaards leven te geloven . Halleluja . En de Kerk praat de hele dag over Jezus Christus . Waar woont Jezus dan ? ik dacht dat Jezus toch ook buitenaards woont . Of woont Jezus binnenaards . Hiermee wordt wel aangetoond dat de Kerk mannen zijn in jurken en niets weten buiten hun eigen leven om . De domheid zelve zal ik maar zeggen . Het kerkelijke gezwets en het wetenschappers gezwets is een gezwets .

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>